EN
Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка с предстоящото провеждане на "Автомобилен салон София" в Интер Експо Център от 17-ти до 25-ти октомври 2015 г., "ДСК Лизинг" АД стартира промоционална кампания съвместно със "София Ауто България" ЕАД и "Дженеръс Ауто" ЕАД, за лизинг на нови автомобили с марката "OPEL" и "SUZUKI".

На всички настоящи и потенциални клиенти, посетили изложението "Автомобилен салон София" и депозирали "Искане за лизинг" до 30.10.2015 г. включително, предлагаме промоционални условия за лизинг на автомобили, предлагани от доставчиците, взели участие на изложението.

Очакваме ви!
С оглед развитието на комуникационните технологии и интернет банкирането и утвърждаването му като основен канал за предоставяне на услуги от всяка една съвременна банкова институция, ДСК Лизинг добави нова възможност за плащане на лизингови задължения в своето портфолио.

Имаме удоволствието да Ви предоставим възможност за плащане на Вашите задължения чрез ДСК Директ - интернет банкиране на Банка ДСК. Посредством своята регистрация в ДСК Директ лизингополучателят получава възможност за проверка и плащане на своите задължения. Системата автоматично зарежда задълженията на съответния клиент, чрез въвеждането на клиентския му номер. След извършване на справката може да се пристъпи към заплащането им без необходимост от допълнителни дейности и грижи. При всеки оторизиран превод, съответното платежно нареждане се генерира автоматично и изпълнява от системата на ДСК Директ, като при необходимост може да бъде достъпено от архива на преводите. Интегрирането на лизинговите услуги с ДСК Директ, предоставя възможност за гъвкаво и лесно обслужване на сключените договори, като заедно с това увеличава каналите за информация към клиентите на ДСК Лизинг АД. Основната цел на тази инициатива е повишаване на нивото и качеството на обслужване, посредством добавяне на функционалност, отговаряща на високите очаквания на нашите клиенти, като осигурява удобство, спестявайки време и усилия.

Упътване за регистрация на плащания по лизингови договори в ДСК Директ може да бъде свалена от тук.

При възникнали въпроси пишете ни на адрес auto@dskleasing.bg.
Банка ДСК беше наградена на Card Payments Forum Sofia 2015, който се проведе за трети път от b2b Magazine.
Тази година наградата за картов продукт на потребителите се определи не с онлайн гласуване на сайта на b2b Magazine, а чрез анкета с журналисти, които пишат на финансова тематика. Представителите на медиите са оценили като най-популярен сред потребителите мобилното приложение DSK Smart на Банка ДСК.

Пенчо Савов, директор "Банкови карти и електронно банкиране" в Банка ДСК, представи предимствата на приложението DSK Smart на Банка ДСК. То е предназначено за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows 8 (таблети и смарт-телефони). Приложението се използва от над 30 000 потребители - динамични хора, които имат по всяко време достъп до услугите на Банката. На потребителите на DSK Smart се предоставя индивидуална банкова информация и достъп до техните разплащателни сметки, депозити и кредити, както и подробна информация за постъпления и направени преводи, възможност за извършване на преводи между лични сметки, дори и в различни валути, за плащане на задължения за комунални разходи. С DSK Smart клиентите на ДСК могат да извършват плащания към над 100 комунални доставчика в страната бързо и удобно, докато пътуват в метрото или чакат на опашка.

Притежателят на DSK Smart освен достъп до своите средства, открива на картата най-близките до местоположението си банкомати или банкови офиси, получава актуална информация за обменните курсове и ползва вградения валутен калкулатор. При използване на тоукън устройство, в DSK Smart стават достъпни запазените бланки за преводи към трети лица, създадени през Интернет канала ДСК Директ. Подобни преводи могат да се излъчват през DSK Smart след подпис чрез тоукън устройството.

Шестте версии на DSK Smart - за телефони и таблети с операционни системи iOS, Android и Windows 8, са напълно безплатни и са достъпни в iTunes AppStore, Google Play и Windows Store.
Това показват резултатите от проучване на потребителски нагласи през февруари 2015 г.

Банка ДСК за пореден път е определена като банковата институция, която се ползва с най-голямо доверие в България. Доверието е поставено от 77% от интервюираните като основен критерий за избора им на банка. Не по-малко важно се оказва и качеството на обслужване в офисите на банките – 77% от респондентите оценяват като водеща бързина, а 62% - компетентния персонал.

Най-висок рейтинг интервюираните са присъдили на Банка ДСК. С 26% от избора на участниците за най-предпочитана банка тя е поставена на първо място, с нарастващ тренд спрямо края на 2014 г.
Национално представителното проучване на потребителската удовлетвореност от банковите услуги в страната е проведено от Client Х – доставчик на услугата "таен клиент" в България.

Идеята на проучването е периодично да се изследват и отразяват нагласите на обществеността към банковия сектор – основните фактори за избор на банка, най-често използвани банкови продукти и удовлетвореност.
Поредното признание за Банка ДСК и нейния главен изпълнителен директор Виолина Маринова дойде от авторитетната международна организация Европейска бизнес асамблея (ЕБА) със седалище в Оксфорд, Великобритания. В тазгодишното издание на наградите на ЕБА Банката е номинирана в категорията "Най-добро регионално дружество", а Виолина Маринова в категорията "Мениджър на годината". Номинациите са резултат от внимателен подбор, извършен от аналитичните центрове на ЕБА. Банка ДСК е оценена за отличната й бизнес репутация, ефективна стратегия и продължаващо развитие и израстване, а селекцията на топ мениджърите, номинирани за мениджър на годината, се основава на сбор от критерии, като: представяне и ефективност на ръководената компания, визия и лидерство, иновативност и креативност, професионализъм, изключителни мениджърски умения, етични бизнес стандарти и корпоративна социална отговорност. Номинацията на г-жа Маринова е заслужено признание за значителния й принос към развитието и успеха на ръководената от нея институция, за прилагането на най-добрите управленски практики и дейност в името на клиенитите и служителите. Това не е първата висока оценка за мениджърските умения на Виолина Маринова - през 2013 г. главният изпълнителен директор на Банка ДСК спечели титлата "Мениджър на годината 2013" в шестото издание на конкурса на списание "Мениджър", отличаващ висши постижения в бизнес управлението в страната.
Европейска бизнес асамблея ще обяви отличените компании и мениджъри на официална церемония, която ще се състои на 21 април тази година в Лондон.