Централният офис в София на ДСК Лизинг вече е на нов адрес.
EN
Якуб Баран и Диана Енчева сензационно спечелиха 10-я юбилеен международен турнир по спортни танци Olymp Cup,който се проведе на 22, 23 и 24 Април 2016 г. в Крокус Експо Център в град Москва.

Това е първата Българска двойка която печели две първи места на турнир в Руската столица в категория юноши старша възраст! Танцовата двойка от клуб по спортни танци "Импулс Тийм" - гр. Велинград се състезаваше с над 90 танцови двойки от над 10 страни!

В рамките на международния турнир Мирослав Бозев и Габриела Навякова от същия клуб спечелиха още две първи места в категория "Деца до 11 г."

Двойките благодарят за добрата подготовка на своите треньори, а на ДСК Лизинг АД за подкрепата и възможността да представляват страната на такъв престижен турнир.
pic 1 pic 2 pic 3 pic 4
pic 5
Уважаеми Клиенти,

Във връзка с приетия нов Кодекс за застраховането, в сила от 01.01.2016 г., Ви уведомяваме, че на основание чл. 384, ал. 1 от Кодекса, е необходимо лизингополучателите по договори за финансов лизинг да предоставят на лизингодателя предварително писмено съгласие по условията на застрахователните договори относно лизинговото имущество, както при първоначалното им сключване, така и при всяко последващо подновяване.

За Ваше улеснение сме предвидили следните варианти за предоставяне на съгласие, от които можете да изберете най-удобния за Вас:
  • Чрез ежегодно предоставяне на декларация-съгласие (физически лица, юридически лица) по образец за конкретните условия на всеки застрахователен договор;
  • Чрез предоставяне на нотариално заверено пълномощно (физически лица, юридически лица) по образец, с което лизингополучателят упълномощава лизингодателя за срока на договора за лизинг или за определен по-кратък срок, да сключва застрахователните договори и да изразява съгласие по условията им;
  • Чрез сключване на договор за поръчка с лизингодателя за целия срок на договора за лизинг, с който лизингополучателят възлага на лизингодателя да сключва застрахователните договори и да изразява съгласие по условията им.
Също така, лизинговото дружество вече предлага и сключването на дългосрочни застраховки ГО и КАСКО до изтичане срока на лизинговия договор, от които можете да се възползвате.

За повече информация относно начините и конкретните срокове за предоставяне на съгласие по всеки договор можете да се свържете с нас на тел. 02/810 05 23; 02/810 05 12; 02/810 05 22 или по електронната поща: auto@dskleasing.bg
Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка с предстоящото провеждане на "Автомобилен салон София" в Интер Експо Център от 17-ти до 25-ти октомври 2015 г., "ДСК Лизинг" АД стартира промоционална кампания съвместно със "София Ауто България" ЕАД и "Дженеръс Ауто" ЕАД, за лизинг на нови автомобили с марката "OPEL" и "SUZUKI".

На всички настоящи и потенциални клиенти, посетили изложението "Автомобилен салон София" и депозирали "Искане за лизинг" до 30.10.2015 г. включително, предлагаме промоционални условия за лизинг на автомобили, предлагани от доставчиците, взели участие на изложението.

Очакваме ви!
С оглед развитието на комуникационните технологии и интернет банкирането и утвърждаването му като основен канал за предоставяне на услуги от всяка една съвременна банкова институция, ДСК Лизинг добави нова възможност за плащане на лизингови задължения в своето портфолио.

Имаме удоволствието да Ви предоставим възможност за плащане на Вашите задължения чрез ДСК Директ - интернет банкиране на Банка ДСК. Посредством своята регистрация в ДСК Директ лизингополучателят получава възможност за проверка и плащане на своите задължения. Системата автоматично зарежда задълженията на съответния клиент, чрез въвеждането на клиентския му номер. След извършване на справката може да се пристъпи към заплащането им без необходимост от допълнителни дейности и грижи. При всеки оторизиран превод, съответното платежно нареждане се генерира автоматично и изпълнява от системата на ДСК Директ, като при необходимост може да бъде достъпено от архива на преводите. Интегрирането на лизинговите услуги с ДСК Директ, предоставя възможност за гъвкаво и лесно обслужване на сключените договори, като заедно с това увеличава каналите за информация към клиентите на ДСК Лизинг АД. Основната цел на тази инициатива е повишаване на нивото и качеството на обслужване, посредством добавяне на функционалност, отговаряща на високите очаквания на нашите клиенти, като осигурява удобство, спестявайки време и усилия.

Упътване за регистрация на плащания по лизингови договори в ДСК Директ може да бъде свалена от тук.

При възникнали въпроси пишете ни на адрес auto@dskleasing.bg.
Банка ДСК беше наградена на Card Payments Forum Sofia 2015, който се проведе за трети път от b2b Magazine.
Тази година наградата за картов продукт на потребителите се определи не с онлайн гласуване на сайта на b2b Magazine, а чрез анкета с журналисти, които пишат на финансова тематика. Представителите на медиите са оценили като най-популярен сред потребителите мобилното приложение DSK Smart на Банка ДСК.

Пенчо Савов, директор "Банкови карти и електронно банкиране" в Банка ДСК, представи предимствата на приложението DSK Smart на Банка ДСК. То е предназначено за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows 8 (таблети и смарт-телефони). Приложението се използва от над 30 000 потребители - динамични хора, които имат по всяко време достъп до услугите на Банката. На потребителите на DSK Smart се предоставя индивидуална банкова информация и достъп до техните разплащателни сметки, депозити и кредити, както и подробна информация за постъпления и направени преводи, възможност за извършване на преводи между лични сметки, дори и в различни валути, за плащане на задължения за комунални разходи. С DSK Smart клиентите на ДСК могат да извършват плащания към над 100 комунални доставчика в страната бързо и удобно, докато пътуват в метрото или чакат на опашка.

Притежателят на DSK Smart освен достъп до своите средства, открива на картата най-близките до местоположението си банкомати или банкови офиси, получава актуална информация за обменните курсове и ползва вградения валутен калкулатор. При използване на тоукън устройство, в DSK Smart стават достъпни запазените бланки за преводи към трети лица, създадени през Интернет канала ДСК Директ. Подобни преводи могат да се излъчват през DSK Smart след подпис чрез тоукън устройството.

Шестте версии на DSK Smart - за телефони и таблети с операционни системи iOS, Android и Windows 8, са напълно безплатни и са достъпни в iTunes AppStore, Google Play и Windows Store.